امروز: شنبه 12 آبان 1403
دسته بندی محصولات
بخش همکاران
لینک دوستان
بلوک کد اختصاصی

تاریخچه سازه های فولادی

تاریخچه سازه های فولادی دسته: عمران
بازدید: 131 بار
فرمت فایل: doc
حجم فایل: 8248 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 41

تاریخچه سازه های فولادی استفاده از فلز به عنوان مصالح اصلی یك سازه در ابتدای امر كاربرد گسترده ای در پل سازی و كشتی سازی و ساخت بنادر داشته است تا ساخت ساختمان های مسكونی امروزی استفاده از فلز به عنوان مصالح سازه ای به پل قوسی در انگلستان به دهانه30 متر با استفاده از اعضای چدنی بین سال های 1777 تا 1779 میلادی برمی گردد

قیمت فایل فقط 3,900 تومان

خرید

تاریخچه سازه های فولادی

استفاده از فلز به عنوان مصالح اصلی یك سازه در ابتدای امر كاربرد گسترده ای در پل سازی و كشتی سازی و ساخت بنادر داشته است تا ساخت ساختمان های مسكونی امروزی. استفاده از فلز به عنوان مصالح سازه ای به پل قوسی در انگلستان به دهانه30 متر با استفاده از اعضای چدنی بین
 سال های 1777 تا 1779 میلادی برمی گردد.

بین ساله های 1780 تا 1820 میلادی پل های متعددی به همین شیوه ساخته شد. حدوداً از سال 1840 به تدریج آهن كم كربن چكش خوار جایگزین چدن معمولی در امر ساختمان سازی شد.

امروزه با پیشرفت تكنولوژی آهن هایی با كربن بالاتر با عناوین اختصاری 1A و 2A و 3A و 4A و ... با استاندارهای مختلف تولید و در امر ساختمان سازی و ... استفاده می گردد.

محاسن سازه های اسكلت فلزی

سازه های اسكلت فلزی به دلیل داشتن مزایای زیاد، به وفور از آنها استفاده می شود. از آن جمله  می توان به استحكام و خواص خوب مكانیكی و مقاومت بالای فولاد در كشش و فشار، همچنین به دلیل تولید فولاد در كارخانه و كنترل كیفیت آن نسبت به بتن و سایر مصالح بنایی اشاره كرد.

معایب سازه های اسكلت فلزی

از جمله معایب فلزات برای استفاده از آنها در سازه مقاومت كم آنها در برابر رطوبت هوا و زنگ زدگی می باشد. برای جلوگیری از این موارد باید آن را توسط ضد زنگ رنگ آمیزی كرد. همچنین باید فولاد را در مقابل آتش سوزی حفاظت كرد.

در ضمن در طراحی سازه های اسكلت فلزی نهایت دقت را مبذول داشت و اتصالات آن نیز باید به شكلی مناسب و با كیفیت صورت گیرد.

قالب بندی فونداسیون

پس از ریختن بتن مگر در فونداسیون نوبت به قالب گذاری اطراف پی قبل از آرماتورگذاری می شود. بسته به نوع طرح مهندس طراح قالب های اطراف پی می تواند از بلوك های 20 سانتی یا 10 سانتی و یا آجر فشاری باشد كه روی بتن مگر با احتساب و در نظر گرفتن عرض مفید پی جهت آرماتورگذاری توسط استادكار یا معمار كار گذاشته می شود.

قابل ذكر است كه این نوع قالب بندی از نوع آجر پس از بتن ریزی و گرفتن بتن و سخت شدن از اطراف فونداسیون تخریب و جدا می شوند و یا ممكن است باقی بمانند.

شمع بندی (نصب تكیه گاههای موقت)

می توان گفت در سقف تیرچه بلوك تیرچه ها علاوه بر وظیفه ی اصلی خود نقش پشت بندهای قالب كف و بلوك ها نقش قالب های كف را ایفا می كنند. چون تیرچه ها نمی توانند بار تحمل كنند، در زیر آنها چهارتراشهایی (كش) به ابعاد حداقل cm5×10 به فاصله حدود 1 متر بر روی شمع های چوبی یا جك های سقفی قرار می دهند. فاصله شمع ها از یكدیگر حدود 1 متر است كه شمع های چوبی باید بر روی گوه ها قرار گیرند تا امكان باز شدن آنها پس از اجرای كامل سقف فراهم شود. تیرچه ها را با یك خیز معكوس (به سمت بالا) و حداكثر یك سیصدم طول دهانه نصب می كنند تا پس از بارگذاری سقف و برداشتن شمع ها به حالت مسطح درآید. این خیز در تیرچه ها توسط شمع ها یا جك های سقفی (قبل از نصب بلوك ها) تامین می شود.

قیمت فایل فقط 3,900 تومان

خرید

برچسب ها : شهرسازی‌ , معماری , مقاله , جزوه , تحقیق , دانلود پروژه , دانلود پژوهش , دانلود مقاله , دانلود جزوه , دانلود تحقیق , تاریخچه سازه های فولادی

نظرات کاربران در مورد این کالا
تا کنون هیچ نظری درباره این کالا ثبت نگردیده است.
ارسال نظر