امروز: پنجشنبه 13 دی 1403
دسته بندی محصولات
بخش همکاران
لینک دوستان
بلوک کد اختصاصی

گزارش كارآموزی ساختمان با قاب فلزی با دیواربرشی

گزارش كارآموزی ساختمان با قاب فلزی با دیواربرشی دسته: فنی و مهندسی
بازدید: 98 بار
فرمت فایل: doc
حجم فایل: 17134 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 17

گزارش كارآموزی ساختمان با قاب فلزی با دیواربرشی در 17 صفخحه ورد قابل ویرایش

قیمت فایل فقط 3,000 تومان

خرید

گزارش كارآموزی ساختمان با قاب فلزی با دیواربرشی در 17 صفخحه ورد قابل ویرایش


این ساختمان از دو جهت شمال و جنوب منتهی به دو خیابان فرعی و از جهت های شرق و غرب با ساختمانهای مجاور و همسایه در ارتباط است

هفته اول :

 ورود اینجانب به کارگاه همزمان با اجرای قاب فلزی ساختمان بود

ابتدا تیر آهنهای IPE در پایین و روی زمین به وسیله دستگاه برش استیلن برش زده و قسمتهای از ستون را كه در كارخانه برش شده اند و لبه های صاف و یكدست تری دارند در سمتی از ستون كه جهت اتصال بر روی صفحه كف ستون به كار می رود استفاده میكنیم تا هنگامی كه می خواهیم ستون را بر روی صفحه كف ستون تراز كنیم



به راحتی عمل تراز به وسیله شاقول یا تراز بنایی انجام گیرد.



در هر طبقه ممكن است مقطع ستونها متفاوت باشد.بنا بر این باید اتصال مقاطع با ابعاد مختلف برای طویل كردن با دقت زیادی انجام گیرد.محل مناسب برای وصله ستونها به هنگام طویل كردن آنها حداقل در ارتفاع 45 تا    c m60 بالا تر از كف هر طبقه یا 6/1 ارتفاع طبقه می باشد.این ارتفاع اندازه حداقل ستونی است كه از نظر دسترسی به محل اجرای جوش و نصب اتصالات مورد نیاز برای ادامه ستون یا اتصال بادبند لازم است.

 بر روی ستون ها در فواصل 30 سانتیمتری نبشی 6 به صورت بر عكس نبشی های تكیه گاه های مفصلی جوش داده می شود تا از این نبشی ها برای بالا رفتن جوش كارها استفاده شود. در انتهای كار چون این نبشی ها توسط خال جوش جوش داده شده اند، به راحتی توسط چكش از ستون ها جدا می شوند.

وصله ستونها به صورتهای زیر انجام می گیرد:

1-            اتصال مستقیم بال با جوش لب به لب و اتصال جان با ورق وصله

2-            اتصال با ورق وصله بال و جان با نیمرخهای هم اندازه برای دو ستون تحتانی و فوقانی

3-     اتصال با ورق وصله بال و جان وقتی كه نیمرخهای تحتانی و فوقانی هم اندازه نیستند. در این حالت ضخامت ورق پر كننده بیشتر از  m m 7 است و باید ورق پر كننده بزرگتر از ورق وصله باشد.

4-            همان حالت شماره 3 با این تفاوت كه ضخامت ورق پر كننده از   m m 7 كمتر است.



اتصال ستون به صفحه كف ستون:

اتصال ستون به صفحه كف ستون بنا به نوع ساختمان به سه نوع مفصلی-گیر دار-نیمه گیر دار اجرا می شود.دراتصال مفصلی ستون به وسیله نبشی جان یا بال یا هر دو به كف ستون مفصل می شود.در اتصال نیمه گیر دار یك طرف از ستون معمولا بال به وسیله پلیت یا لچكی مهار و گیردار میشود.در اتصال گیردار دو طرف ستون به وسیله پلیت یا  لچكی مهار و گیردار میشود.









قبل از آنكه ستون به وسیله جرثقیل بر روی صفحه كف ستون قرار بگیرد بر روی صفحه كف ستون یك طرف از اتصالات را نصب می كنند به عنوان مثال دردیتایل ابتدا پلیت و دو لچكی یك طرف را بر روی صفحه كف ستون نصب و جوش می كنند سپس ستونها را به وسیله جرثقیل یكی یكی بر روی صفحه كف ستون در محل مناسب قرارداده و به وسیله شاقول یا تراز ستون را عمود نگاه داشته و با یك خال جوش ستون را به صورت موقت بر روی صفحه كف ستون ثابت نگه میداریم.بعد از نصب تمامی ستونها اتصالها (پلیت ولچكی) را به طور كامل به ستون و صفحه كف ستون ها جوش می كنیم.

پس از اینكه مراحل جوشكاری به پایان رسید سرباره جوش جدا میشود و روی اتصالات به وسیله قیر عایق بندی می شود تا هنگامی كه زیر كف سازی میرود دچار پوسیدگی نگردد.



-استفاده از ماده ضد زنگ:

برای جلوگیری از زنگ زدن تیرها و ستون ها یك لایه رنگ به عنوان ضد رنگ بر روی آنها زده می شود. هنگام رنگ زدن پرفیل ها به دو نكته باید توجه شود یكی اینكه در محل هایی كه قرار است جوش كاری انجام شود و قسمت هایی كه بتن با پروفیل در تماس است ضد زنگ زده نشود. مانند ستون هایی كه درون دیوار برشی قرار می گیرند و یا بالای تیرها جایی كه بالای پروفیل و برشگیرها درون بتن قرار می گیرند.



-اجرای تیر ها:



 همان طور كه در تصویر صفحه بعد مشاهده می شود تیر لانه زنبوری  در اثر برش پروفیل  I شكل و جوشكاری مجدد ان تكمیل شده است. عمدتا هدف اصلی از ساختن تیر لانه زنبوری افزایش ممان خمشی و كاهش خیز(تغییر شكل) تیر  می باشد. همچنین تیر زنبوری در مقایسه با نمونه نورد شده آن از وزن كمتری برخوردار است در نتیجه بار مرده سقف كاهش می یابد. به عنوان مثال میتوان پروفیل    18  IPE- كه ارتفاع مقطع ان cm 18 میباشد می توان تا cm 27 افزایش داد.

محاسن تیر های لانه زنبوری را می توان موارد زیر بیان كرد:

1-مدول مقطع و ممان اینرسی مقطع تیر افزایش می یابد.

2- مقاومت خمشی تیر افزوده می گردد در نتیجه تیری حاصل می شود با ارتفاع مقطع بیشتروقویتر وهم وزن تیر اولیه.

3- نتیجه تیری حاصل می شود با ارتفاع مقطع بیشتروقویتر وهم وزن تیر اولیه.

از معایب آن میتوان به این نکته اشاره کرد که این تیرها چون توسط نیروی کار و در کارگاه ساختمانی تولید میشوند ممکن است در جوش ویا برش آنها نقص هایی وجود داشته باشدو در کل این مقاطع را نمیتوان در لیست مقاطع استاندارد قرار داد چون پای کار تولید میشود.





اتصالات تیر به ستون:

اتصالات تیر به ستون بسته به محاسبات و نوع ساختمان به چند روش اجرا می شوند . این روش ها عبارتند از :

1-اتصال مفصلی-گیردار-نیمه گیر دار

حالت مفصلی برای ساختمانهایی طراحی می شود كه ساختمان صلب نباشد و در ساختمان از باد بند استفاده شود.روش گیر دار برای زمانی به كار می رود كه ساختمان به صورت صلب طراحی شده باشد.معمولا در حالت مفصلی بین انتهای تیر و ستون حدود 1 الی  c m 2 فاصله قرار میدهند كه در حالت صلب این فاصله را به صفر میرسانند.

اتصالات مفصلی به صورت زیر اجرا می شود:

2-اتصال ساده با نبشی انعطاف پذیر: در این نوع اتصالات تیر بر روی نشیمن تقویت نشده(نبشی) قرار می گیرد. این اتصال متشكل از یك نبشی نشیمن می باشد كه به كمك جوش به ستون متصل می شود.برای جلوگیری از چپ شدن تیر لازم است حد اقل یك نبشی   100*100*10 در بال فوقانی یا در جان تیر برای اتصال به ستون جوش شود.این نبشی باید انعطاف پذیر باشد تا از چرخش تكیه گاهی تیر جلوگیری ننماید.

3-اتصال با نبشی جان: این حالت زمانی به كار می رود كه اتصال دو تیر به نحوی انجام گیرد كه بال های فوقانی هر دو در یك تراز واقع گردد.دراین صورت قسمتی از بال تیری را كه مقصود ایجاد اتصال ساده برای آن است را جدا كرده كه این قسمت جدا شده سهم بسیار كمی در نیروی برشی دارد.در صورت كه واكنش تكیه گاهی كوچك باشد از نبشی جان یك طرفه استفاده میشود.

4-اتصال با نشیمن سخت شده: وقتی كه واكنش تكیه گاهی از حد قابل قبول برای نشیمن ساده تجاوز كند استفاده از نشیمن تقویت شده مورد استفاده قرارمی گیرد .در طراحی نشیمن سخت شده باید عرض نشیمن -ضخامت سخت كننده - طول و بعد جوش مورد بررسی قرار گیرد.



تصال صلب تیر به ستون معمولا به صورت اتصال صلب جوشی با ورق زیر سری و روسری  میباشد كه در این حالت برای فراهم اوردن امكان جوشكاری در حالت تخت در كار گاه عرض ورق روسری كوچكتر از عرض بال فوقانی تیر و عرض ورق زیر سری بزرگتر از عرض ورق بال تحتانی انتخاب می شود.ورق رو سری و زیر سری باید با جوش شیاری تمام نفوذی به ستون جوش شود در نتیجه عرض ورق روسری لازم است در محل اتصال به ستون افزایش یابد و در نتیجه ورق رو سری باید به صورت كله گاوی در آید. همچنین نوع  دیگری از اتصال صلب  جوش مستقیم تیر به ستون می باشد كه این عمل در كارگاه انجام می گیرد.



پله در ساختمانهای اسكلت فلزی:



پله وسیله ارتباط بین دو اختلاف سطح می باشد. پله یكی از حساس ترین قسمت های یك ساختمان به حساب می اید به همین دلیل تعدادی از بادبند های ساختمان در مسیر دیوارهای راه پله طراحی می گردد.

پله ها انواع مختلفی دارند كه عبارتند از :

پله یك بازو - دو بازو - سه بازو - پیچی و…

قیمت فایل فقط 3,000 تومان

خرید

برچسب ها : گزارش کاراموزی ساختمان با قاب فلزی با دیواربرشی , کاراموزی ساختمان با قاب فلزی با دیواربرشی , کارورزی ساختمان با قاب فلزی با دیواربرشی , دانلود گزارش کارآموزی ساختمان با قاب فلزی با دیواربرشی , ساختمان , قاب فلزی , دیواربرشی

نظرات کاربران در مورد این کالا
تا کنون هیچ نظری درباره این کالا ثبت نگردیده است.
ارسال نظر