امروز: سه شنبه 18 دی 1403
دسته بندی محصولات
بخش همکاران
لینک دوستان
بلوک کد اختصاصی

گزارش کاراموزی ماشین های كشاورزی

گزارش کاراموزی ماشین های كشاورزی دسته: علوم پایه
بازدید: 69 بار
فرمت فایل: doc
حجم فایل: 55 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 10

گزارش کاراموزی ماشین های كشاورزی در 10 صفحه ورد قابل ویرایش

قیمت فایل فقط 3,000 تومان

خرید

گزارش کاراموزی ماشین های كشاورزی در 10 صفحه ورد قابل ویرایش



فهرست:
مكانیزاسیون ماشینهای  كشاورزی در ایران

آشنایی با وضعیت كشاورزی سنتی ایران

شرایط و امكانات توسعه ماشین های كشاورزی در ایران

نیروی كار انسانی و لزوم استفاده ی ماشین در كشاورزی ایران




مكانیزاسیون ماشینهای  كشاورزی در ایران



مكانیزاسیون كشاورزی در ایران موضوعی است كه طی سالهای گذشته یا بهتر بگوئیم از سال 1345 ، یعنی سالی كه قرارداد بین ایران و جمهوری رومانی به منظور خرید تراكتور و بعضی ادوات كشاورزی منعقد شد و تعداد تراكتور از آن سال در كشور رو به فزونی گذاشت مورد بحث متخصصین فن بوده است.

وقتی از مكانیزاسیون كشاورزی صحبت به میان می آید ، اكثرا به فكر كاربرد و استفاده از موتورهای احتراق داخلی و ماشین های مختلف كشاورزی در مزارع می افتند ، در حالی كه مكانیزاسیون به معنی اعم، این نیست كه حتما از موتور احتراق داخلی و یا از آخرین مدل های ماشین های كشاورزی استفاده شود. قبل از اینكه مكانیزاسیون كشاورزی را تعریف كنیم ، ابتدا لازم است موتور و ماشینرا از یكدیگر تشخیص داده و جدا كنیم. "ماشین " وسیله ای است كه اگر به آن توان دهیم ، برایمان كار انجام می دهد ولی خود به تنهایی قادر به انجام كار نیست . " موتور" وسیله ای است كه تولید توان می كند ولی به تنهایی نمی تواند كاری انجام دهد مگر اینكه این توان را به ماشینی بدهد تا آن ماشین بتواند كار تولید كند. به طور مثال یك گاوآهن را می توان به وسیله ی یك یا چند حیوان كار به حركت درآورد و زمینی را شخم زد ، گاوآهن در اینجا ماشین را تشكیل می دهد و حیوان یا حیواناتی كه آن را می كشند در حكم موتور می باشند. یك موتور ممكن است در یك زمان، دو ماشین را به حركت درآورد و گاهی حركت هر دو ماشین ، برای انجام كار ، ضروری است.



اكنون با روشن شدن فرق بین ماشین و موتور می توان مكانیزاسیون كشاورزی را تعریف نمود. كلمه ی مكانیزاسیون در كشاورزی مترادف با كلمه ی اتوماسیون در صنعت است كه خود به معنی اتوماتیك كردن می باشد و اتوماتیك كردن یعنی كم كردن كار كارگری. بنابراین مكانیزاسیون یعنی استفاده از ماشین و موتور در كشاورزی جهت كاهش نیاز به نیروی كارگری. البته این نیاز هنگامی به وجود می آید كه درآمد حاصل از كار كارگری كمتر از درآمد به دست آمده از جایگزین نمودن ماشین و موتور باشد كه خود به عوامل متعددی از جمله عوامل زیر بستگی دارد:

آغاز فعالیت بنگاه توسعه ماشین های كشاورزی از سال 1331ر حقیقت سرآغاز ماشینی كردن كشاورزی ایرا ن به شمار می رود. این مؤسسه از سال 1331 تا سال 1336 خود اقدام به وارد كردن تراكتور و ماشین های كشاورزی می نمود و آنها را به اقساط به فروش می رساند ، اما از سال 1336 تا سال 1345 بنگاه به متقاضیان خرید تراكتور وام میداد تا آنها مطابق سلیقه و امكانات خود اقدام به خرید تراكتور و كمباین و سایر ادوات كشاورزی بنمایند.این طرز كار سبب شد كه به تدریج مارك های مختلف تراكتور و كمباین م به تعداد كمی وارد كشور شود و چون برای فروشندگان تامین لوازم یدكی و تعمیرگاه های لازم مقرون به صرفه نبود، اغلب این وسائل در مدت كوتاهی از كار افتاده و بی استفده می ماند.

در سال 1345 قراردادی با كشور جمهوری رومانی منعقد شد كه طی آن تعدادی تراكتور و سایر ادوات كشاورزی از جمله گاوآهن و ... از طریق بنگاه توسعه ماشین های كشاورزی در اختیار كشاورزان گذاشته شود. طبق این قرار داد در مراكز عمده فروش اقدامات لازم برای تاسیس نمایندگیهای لوازم یدكی تعمیرگاه های ثابت و سیار به عمل آمد. به موازات این قرارداد از سال 1346 شروع به ساخت كارخانه ی تراكتور سازی تبریز شد كه از سال 1349 بهره برداری از آن آغاز شد، قطعات تراكتور از رومانی وارد و در آن كارخانه مونتاژ گردید .در حال حاضر مونتاژ تراكتورهای مسی فرگوسن نیز در این كارخانه انجام می گیرد، همچنین كارخانه ی جاندیر اراك به مونتاژ تراكتور ، كمباین و سایر ادوات كشاورزی جاندیر پرداخت.
در حال حاضر كارخانه جات تراكتورسازی ایران ، تراكتورهای یونیورسال مدل 650M با توان 65 اسب بخار، تراكتور مسی فرگوسن مدل 399 با توان 110 اسب بخار و مدل285 با توان 75 اسب بخار و مدل 240 با توان 47 اسب بخار و تراكتورهای مدل 750ITM با توان 75 اسب بخار را تولید می كند.

قیمت فایل فقط 3,000 تومان

خرید

برچسب ها : گزارش کاراموزی ماشین های كشاورزی , کاراموزی ماشین های كشاورزی , کارورزی ماشین های كشاورزی , دانلود گزارش کارآموزی ماشین های كشاورزی , ماشین های كشاورزی , ماشین , كشاورزی

نظرات کاربران در مورد این کالا
تا کنون هیچ نظری درباره این کالا ثبت نگردیده است.
ارسال نظر