امروز: سه شنبه 25 اردیبهشت 1403
دسته بندی محصولات
بخش همکاران
لینک دوستان
بلوک کد اختصاصی

تجارت الکترونیک

تجارت الکترونیک دسته: برق ، الکترونیک و مخابرات
بازدید: 66 بار
فرمت فایل: doc
حجم فایل: 18 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 20

تجارت الکترونیک در 20 صفحه word قابل ویرایش با فرمت doc

قیمت فایل فقط 3,000 تومان

خرید

 تجارت الکترونیک در 20 صفحه word  قابل ویرایش با فرمت doc


فهرست مطالب:

تعریف تجارت الكترونیكی(e- commerce)
تفاوت كسب و كارالكترونیكی و تجارت الكترونیكی
سیستم‌های اطلاعاتی بازاریابی
مدیریت روابط با مشتری
روشهای تبلیغات و بازاریابی در اینترنت
تبلیغ با استفاده ازبنر (Banner)
سیستمهای اطلاعاتی تولید
برنامه ریزی مواد مورد نیاز (MRP)
سیستمهای اطلاعاتی منابع انسانی (HRM)
مدیریت منابع انسانی و اینترنت (HRM and the Internet)
مدیریت منابع انسانی و اینترانت:
سیستم‌های اطلاعاتی حسابداری
سیستم های متقابل سازمان
معماری كاربردهای سازمان.
انسجام كاربردهای سازمان:
سیستمها‌ی TPS:

تعریف تجارت الكترونیكی(e- commerce)

-    تجارت الكترونیكی جابه جایی همه داده های بازرگانی میان خریدار، فروشنده و دیگر سازمانها به كمك فناوری اطلاعات است.

-     تجارت الكترونیكی فعالیتهای بازرگانی است كه به روش دیجیتالی و از راه شبكه‌های رایانه‌ای انجام می‌گیرد. امروزه بسیاری از داد و ستدهای میان شركتها با مشتریان، بدینگونه است.

تفاوت كسب و كارالكترونیكی و تجارت الكترونیكی

كسب و كار الكترونیكی همان تجارت الكترونیكی است. با این تفاوت كه فرآیندهای داخلی، از قبیل تولید، مدیریت انبار، توسعه محصول، مدیریت ریسك، مدیریت سرمایه، مدیریت دانش و منابع انسانی هم در كسب در كار الكترونیكی پوشش داده می‌شوند. پس دامنه كسب و كار الكترونیكی وسیع‌تر از تجارت الكترونیكی است.

سیستمهای اطلاعاتی تجاری وظیفه ای در سازمان

سازمانها به طور سنتی براساس حوزه‌‌های عملیاتی یا وظیفه‌ای  مستقل از یكدیگر تقسیم‌بندی و سازماندهی شده‌اند. واحدهای سازمانی به یك سیستم  و نظام خاص مانند تولید، بازاریابی، فروش و مالی مرتبط هستند. براساس همین دیدگاه و به منظور هماهنگی بین IT و بخشهای مختلف سازمان سیستمهای اطلاعاتی تجاری و وظیفه‌ای نظیر سیستمهای اطلاعاتی تولید، بازاریابی، منابع انسانی، مالی و حسابداری بوجود آمده‌اند؛ كه هركدام باعث بهره‌وری بیشتر سازمان سرعت و دقت بالاتر و ایجاد فرصتهای جدید شده‌اند. این سیستمها در هردو شركتهای بزرگ و كوچك استفاده می‌شوند. با استفاده از این سیستمها، فناوری اطلاعات در هر بخش ساختار وظیفه‌ای وارد شده و تحولی شگرف ایجاد كرده است.

سیستم‌های اطلاعاتی بازاریابی

سیستمهای اطلاعاتی بازاریابی تكنولوژی اطلاعات را برای حمایت از اجزاء اصلی وظیفه بازاریابی به كار می‌گیرد.

وظیفه تجاری بازاریابی شامل برنامه‌ریزی، تبلیغات و فروش كالاهای موجود در بازارهای موجود و توسعه تولیدات جدید و بازارهای جدید برای جذب بهتر مشتریان موجود و مشتریان بالقوه است. شركتهای تجاری امروزه همزمان  با تغییرات سریع محیطی از تكنولوژی اطلاعات در انجام بهتر و سریع تر وظایف بازاریابی كمك می‌گیرند. برای مثال اینترنت و اینترانت و سایتهای وب فرآیند بازاریابی تعاملی را فراهم می‌كنند به این ترتیب كه مشتریان می‌توانند درایجاد، بازاریابی، خرید و بهتر كردن كالاها و خدمات با شركتهای تجاری شریك شوند.

بازاریابی تعاملی نوعی از بازاریابی است كه بر پایة نیازها و علایق مشتریان استوار است در این نوع از بازاریابی مشتریان همانند شركایی هستند كه موسسات تجاری در برنامه‌ریزی، فروش، نحوه و نوع تولید كالاها، خدمات پس از فروش از آنها نظر خواهی می‌‌كنند، اما امروزه با كمك فناوری اطلاعات این  كار سریع‌تر وسهل‌تر انجام می‌شود مثلا از طریق تكنولوژیهای اینترنت شامل چت، گروههای مباحثه، فرمهای پرسشنامه‌های وب، پست الكترونیكی می‌توان با مشتریان ارتباط برقرار كرد و كالاهای جدید خود را به آنها معرفی كرد یاحتی از آنها ایده‌هایی در مورد تولید كالاهای جدید یا تغییر در كالاهای موجود بدست آورد.

جهت دریافت فایل تجارت الکترونیک لطفا آن را خریداری نمایید

قیمت فایل فقط 3,000 تومان

خرید

برچسب ها : تجارت الکترونیک , تجارت الکترونیک , تحقیق درمورد تجارت الکترونیک , دانلود تجارت الکترونیک , دانلود تجارت الکترونیک , دانلود تحقیق تجارت الکترونیک , تحقیق تجارت الکترونیک , پروژه دانشجویی , دانلود پایان نامه , دانلود مقاله , دانلود پژوهش , دانلود تحقیق , دانلود پروژه

نظرات کاربران در مورد این کالا
تا کنون هیچ نظری درباره این کالا ثبت نگردیده است.
ارسال نظر